Urządzenia i Akcesoria
Authentic Meat Floss
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
1 jar
Składniki
-
pork loin cut in pieces (3 cm)300 g
-
cooking oil10 g
-
light soy sauce40 g
-
sugar40 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
-
water150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 jar
Białko
67 g
Kalorie
3051 kJ /
730 kcal
Tłuszcz
26 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
48 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Chai Buey
1 godz. 45 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Braised pork belly
55 min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Yam Rice
45 min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 godz. 50 min
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min